Knipinn

OVERIGE DIENSTEN

image

Heb je binnenkort een feestje? Bruiloft?Of gewoon zin om je een keer te laten verwennen? Ook dan kun je bij ons terecht, wij zijn gespecialiseerd in visagiebehandelingen, je kunt hierbij denken aan dag-make-up, avond-make-up of een glamour-make-up. Voor deze behandelingen maken wij gebruik van het merk Pupa Milano, dit is een zeer vooruitstrevend make-up merk wat dierproefvrij is.

Welke vrouw droomt er nu niet van een lange en of volle bos met haar... Omdat niet iedereen van nature gezegend is met prachtig haar kunnen wij de natuur een handje helpen. Door middel van extensions kunnen wij je haar verlengen tot je een prachtige volle bos hebt, ook kunnen we kleurvariaties of bepaalde accenten in je haar maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke kleuren passen bij mij?

Wat voor haarkleur kan ik het best hebben?

Zit je ook wel eens met deze vragen? Laat dan eens een kleurenanalyse doen. Door middel van gekleurde sjaals gaan we kijken wat voor kleuren je het meest flatteren. We zetten je voor een spiegel en vragen of al je make-up verwijderd mag worden, daarna gaan we je haar afdekken. Vervolgens gaan 3 sjaals voor je hals houden, een met koele kleuren, een met warme kleuren en een sjaal met midden kleuren.

Hierna krijg je een uitgebreid kleurenadvies voor je haar, ook kijken we nog even welke kleur kleding en make-up het best bij je teint past.

Even een momentje voor jezelf, even heerlijk wegdromen terwijl je een ontspannende hoofdmassage krijgt.

Eerst gaan we kijken we welke verzorgingsproducten het beste bij je haar passen. Daarna gaan we aan de slag.

Het haar wordt eerst met een verzorgende shampoo gewassen en daarna word je hoofdhuid gemasseerd terwijl je haar gevoed wordt met een heerlijk voedend haarmasker.

Lijkt dit je wat? Kom gauw eens langs of bel voor een afspraak.

Je kan bij ons terecht voor kinderfeestjes. Deze worden gehouden op zaterdagmiddag en eventueel ook vrijdagavond. Het minimum aantal kinderen is 4, een maximum is er niet! Eerst gaan we met z'n allen wat drinken met wat lekkers erbij, daarna gaan we een maskertje bij elkaar aanbrengen, nageltjes lakken, er wordt make-up gedaan en natuurlijk het haar pimpen. Je kan hierbij denken aan opsteken, vlechten en allerlei kleuren&glittertjes! Dit alles onder het genot van wat frisdrank, snoepjes en chips. Ondertussen wordt een fotoshoot gemaakt door Marina Fieten Fotografie, deze bestanden worden naar je gemaild en hiervan is 1 foto naar keus inbegrepen. De kosten voor een kinderfeestje zijn € 17,50 per kind.